/ Familj /

2010 ett fantastiskt år...




2010 började på ett fantastiskt sätt nämligen en veckas skidåkning i Klövsjö. Gustav njöt hela veckan även vi föräldrar förstås :)



Vintern höll ju hela Sverige i ett järngrepp långt in på våren. Här sitter Gustav fast i en gigantisk snödriva. Det var verkligen svårt att få bort honom.



När våren väl kom så var det dags för Stigtomta kavlen vilket bjöd på strålande solsken och värme vilket vi gillade skarpt!!



Under en helg i maj åkte jag till Gålö som är otroligt vackert. Där träffade jag mina underbara kurskamrater Maria, Gunilla och Leyla. Vi hade det helt underbart och roligt med mycket sång och skratt till långt in på natten.



Finaste Alexander tog äntligen studenten och självklart var mina ögon inte torra. En stor dag för Alexander som var så fin :)



26 juli så blev Gustav ett år äldre, han firade sin 7-årsdag i husvagn på O-ringen i Örebro. Men vad gör det när man ändå får presenter.



En av de få soliga stunderna under O-ringenveckan som annars bjöd på kyla och regn. Tävlingarna gick för mig sådär men mitt mål för framtiden är att springa D45 kort i Halland 2012.



I studentpresent fick Alexander en resa till London. Så i augusti bar det iväg till London där vi besökte några olika musseér bl a min favorit British Museum.



Hösten kom och med den svamp, här är lite av skörden som plockades hem.



Frosten tog landskapet i besiktning och det är väldigt vackert att beskåda.



Det årliga pepparkaksbaket och det var tur att Marcela kom och hjälpte till för annars hade jag stått själv med all deg. Gustav tycker nog inte att det är lika kul som jag :/ undrar varför?



Äntligen jul och äntligen julklappsöppning. Enligt Gustav så tog det alldeles förlång tid innan öppningen.

När jag sitter så här på årets sista dag och undrar var året tagit vägen och vad har vi gjort egentligen. Det är då jag inser hur mycket som har hänt och hur många roliga minnen jag kan bära med mig in i det nya året 2011. Jag ser tillbaka med tacksamhet på året som har gått och jag ser med förväntan och glädje på det nya året som kommer att bjuda på en hel del utmaningar, massor av glädje och framför allt massor av underbar tid med min fantastiska familj och mina underbara vänner!!

Gott Nytt År!!