/ Allmänt /

Sovrumsrenovering

När katten är borta dansar råttorna på bordet...och som vi har dansat 🤣🤣. Nu efter låång väntan är nya tapeter uppe i vårt sovrum och framför allt ett nytt golv. Det som saknas är nya garderober men de kommer inom en snar framtid. Gällande golv började vårt projekt för flera år sedan när Roger tröttnade på heltäckningsmattan och rev ut den. Sedan dess har vi gått på masonitskivor 🤪men nu äntligen finns ekgolvet på plats. Tack älskade Roger för allt slit du har lagt ner på vårt sovrum under tiden Gustav har varit på konfirmationsläger. Planen var att allt skulle vara klart när han kommer hem, förutom garderober, och det är klart. Det som fattas är lister, foder och garderober men den stora renoveringen är klar, hjippi 😍😍. 

(null)

(null)

/ Allmänt / Familj / Träning / Träningsdagbok /

Dagens träning

(null)

Dagens träning bestod av tempoväxling, som jag önskade. Hmm förstod att det skulle bli jobbigt för både knopp och kropp när Roger gladeligen ger sig iväg med orden täpp till mellanrummet. Haha lättare sagt när hjärnan hela tiden talade om för benen att det var lite tungt och att det behövdes en paus. Tacksam för att Roger har ett fantastiskt tålamod med mig när vi tränar peppade han mig runt 6 km. Denna form av träning ska jag köra fler gånger, min kropp och framför allt knopp behöver det. Nu efteråt känns det som vanligt väldigt skönt.
/ Allmänt / Familj / Träning / Träningsdagbok /

Inspiration till träning

Det börjar kännas bättre i mitt knä och jag kan ta i lite mer när jag springer backintervall. För mig är det så skönt att känna att jag är på g tillbaka och att mitt knä håller. Som jag känner mig nu när jag springer har jag inte upplevt på 1.5 år sedan knät blev överansträngt. Men med alternativ träning och coreövningar + balans så kommer jag tillbaka och detta inspirerar mig.

Marcela min dotter är också en fantastisk inspirationskälla gällande både träning och mat. Även om boxning inte tillhör min favorit sport så inspirerar hon mig med sin styrka och envishet till att pusha mig själv lite till. Att jag ska ha tillit till min förmåga och att jag kan lite till. 

Jag tänker att nu när jag är på gång så gäller det att skapa goda vanor som jag tar med mig in i november/december och övriga mörka månader. Att mina vanor består under den årstid soffan tilltalar mig lite extra efter en arbetsdag. Det sägs ju att en vana sätter sig efter tre månader så jag borde hinna få till det 😉😂. 
(null)

(null)