/ Allmänt /

Utmana sig själv

Ibland känns det häftigt att få utmana sig själv, att kasta sig in i saker som jag inte vet så mycket om. Men ibland känns det inte alls lika häftigt att utmana sig, när rädslan och prestationen tar tag i en och kramar sitt grepp om en. Men när sedan allt är klart står jag stolt med ett "konstverk" som jag har målat alldeles själv. 

Det var det som hände under vår avslutning som våra chefer hade ordnat. Vi skulle nämligen måla 😳. Varenda bildlektion under skoltiden var en pina och jag hade i princip ont i magen vid varje lektion, i synnerhet när jag gick på högstadiet. Att hela tiden prestera för att nå ett bra betyg var inte riktigt min grej. Denna känsla grep tag i mig när jag kom in i lokalen och fick se den full med stafflier. 

Nu var det inte så farligt som jag föreställde mig och jag fick verkligen utmana mig själv med alla olika känslor somgrep tag i mig. Mina chefer hade nämligen bokat två timmar tillsammans med Måla och skåla på Skeppsholmens Folkhögskola. Hela konceptet byggde på att alla kan måla samtidigt som man ska ha kul tillsammans med både gott att äta och gott i glasen. Under tiden fick vi guidning hur vi ska måla och vips hade jag målat en grekisk strand med ett bord, en flaska vin, ett glas samt ett frukt fat. Ett helt fantastiskt roligt koncept och jag är stolt över att jag vågade utmana mig och jag är stolt över min målning.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

/ Allmänt /

Lars Lerin

Jag vet vem Lars Lerin är men har aldrig sett någon utställning med honom. Som avslutning för detta verksamhetsår hade våra chefer ordnat en fantastisk dag med start på Liljevalchs  och Lars Lerin. Utställningen tog mig med storm. Dessa fantastiska målningar med ett djup och berättande, varje målning berättade något om hur vi lever våra liv och hur vår värld ser ut. Väl värd ett besök!
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

/ Allmänt /

Skolavslutning och student

Äntligen sommarlov och härliga lediga veckor stundar för Gustav. Denna sommar blir lite speciell då Gustav åker iväg på konfirmationsläger. Jag tror att det kommer att kännas mest för mig och Roger än för Gustav, han slipper oss tjatiga föräldrar. Han blir borta i fyra veckor och vi kör honom till Eksjö redan på onsdag. 

Grattis till Josefin som äntligen har nått dagen då skoltiden är slut, studenten är tagen och framtiden väntar. Jag kommer ihåg hur det kändes...det var både skönt och lite läskigt...kändes läskigt att gå in i vuxenvärlden 😉. Det var många funderingar för mig...hur ska jag vara som vuxen? Vad förväntas av mig? Jag önskar dig Josefin all lycka till på din fortsatta väg genom livet! (null)

(null)

(null)