/ Familj /

År 2011

Det jag minns mest med år 2011 var att jag nådde mitt mål, nämligen att genomföra Tjejklassikern. Vi var ett gäng tjejer som bestämde oss för att föra klassikern, två hade gjort den förut och jag och Annelie hade inte ens varit i närheten av dessa aktiviteter. 
Det var en underbar känsla när alla delmål nåddes. Jag visste ju aldrig i förväg om jag skulle klara av dessa aktiviteter. Skulle jag orka åka skidor 3 mil, cykla 10 km, simma 1 km eller springa 1 mil?
Löpningen var den jag var minst orolig över och simningen den som jag hade mest fjärilar i magen inför.
Min reflektion kring Tjejklassikern är att jag kan ha mål och jag kan nå dem. Jag har övervunnit min vattenrädsla på denna färd vilket känns underbart.
Ett fantastiskt år har 2011 varit. Vi har rest både med familjen till London och med vänner till Champagne. Jag har även gjort ytterligare ett år med studierna. Härliga stunder med mina stora "barn" har jag haft under året med mycket mys och härliga diskussioner.
När jag vänder blad till 2012 kan jag se bakåt på ett fantastiskt år och kliva framåt till ett nytt år med nya utmaningar i livet. 2012 kommer att bli ett spännande år och jag är tacksam över 2011, vad det har bjudit mig.