/ Allmänt /

Mmmm morgonkaffe

Finns det något godare än morgonkaffet. Den svarta drycken som glider ner i halsen och landar mjukt i magen, koffeinet som sprider ett lugn i hela kroppen. Kaffet är så fantastiskt gott just  på morgonen.

Davoritsorten är Zoega mezzo med lite tryck och som jag tycker god arom :)

Jag ska njuta vidare på min kopp.
/ Familj /

Skoldags

Jag förstår inte riktigt vart tiden har tagit vägen? Åren går ohyggligt fort och jag hänger inte riktigt med.

Marcela har slutat skolan och ska ut i vuxenvärlden med allt vad det innebär; studier eller jobb? Alexander har bara ett år kvar och sedan är det dags för hans turer och Gustav står precis i startskottet med 13 år framför sig av skolan och dess prövningar.

Jag var och handlade skolväska åt Gustav idag och det känns otroligt konstigt, jag har inte vant mig. Många funderingar kring hur det ska gå, kommer han och klara det mm. Tänkom de stora grabbarna är taskiga kommer han att kunna försvara sig, en massa om-tankar far runt i huvudet på mig. Det är inte direkt hälsosamt med omtankar men vad gör man när huvudet känns som en popcornmaskin?

Dags att plugga lite.
/ Familj /

Ska det bli så här?

Efter knappt två veckors jobb och fritids så är vi hemma och vabbar. Känns konstigt att det börjar så tidigt. Det är något jag kan längta till i mörka november men kanske inte just nu.

Jag vet att Gustav är en väldigt frisk son och jag vill inte tanågra risker med hans krupphosta plus att skolan börjar på måndag och då vill jag att han ska vara frisk.

Det är bara att hoppas att han kryar på sig och att febern håller sig borta.