/ Allmänt / Familj /

Att bli ihop...

Detta med att bli ihop är en kärleksfull och även smärtsam handling. Nu har vi fått erfara hur det är att se hur Gustav är högt upp bland molnen medan nästa dag vara så ledsen så att man går sönder. Modet att våga fråga chans på den tjejen i klassen som man gillat under en längre tid till att vara ledsen, besviken och sorgsen äver att tjejen gör slut. Funderingar kring varför det hände, vad som sas och hur det kommer att bli har varit många. Känslor hos en nioåring vid separation är ingen skillnad från vilken ålder som helst. Det smärtar i mamma hjärtat att se sorgen och jag känner att det gäller bara att finnas där och hålla om. Inse att detta bara är början och att dessa känslor kommer att dyka upp fler gånger. Gustav håller på att bli stor och för två månader sedan ville han bara gifta sig med mig. När jag påpekade detta för honom svarade han "då var då och nu är nu" och precis så är det. 
/ Allmänt / Familj /

14 ÅR

 
För 14 år sedan träffade jag min underbara sambo. Vi har haft en resa tillsammans som ibland har varit som att köra bil på motorväg, ibland landsväg och ibland på stigar. Men vi har aldrig kört av vägen utan vi fortsätter att åka tillsammans. Det har varit 14 fantastiska år och jag blir bara mer kär för varje dag som går. Ibland tänker jag att den känslan går nog över men det gör den verkligen inte. För min kärlek till Roger växer för varje stund, varje dag. Jag ser fram emot flera år tillsammans och hur spännande den resan är.
JAG ÄLSKAR DIG ROGER <3 
/ Allmänt / Familj /

En helg i huvudstaden

 
Denna helg har vi tillbringat i Stockholm där vi sov över hos min syster med familj. Söndagen tillbringades i ishallen när Arvids lag Täby HC mötte AIK. En härlig match där Täby vann vilket var extra bra idag eftersom Arvid fyllde 10 år.
 
 
Eftermiddagen gick i kalasandets tecken med Arvids hockey kompisar och kusiner. 
 
 
En rolig helg med mycket skratt, bus och lek. Gustav vill nu flytta till Stockolm då han vill komma kusinerna närmre och att Stigtomta är för litet. Jag undrar om han upplever att mångfalden får en större plats där än här. Jag vet inte riktigt hur han funderar och det vet han inte själv heller då han inte riktigt kunde svara på varför han ville flytta. Gustav konstaterade dock "Borta bra men hemma bäst".