/ Allmänt /

En dag i Stockholm

Härligt idag bär det av till Stockholm med Gustav och Marcela. Vi ska åka tåg upp vilket Gustav ser fram emot.

Väl i Stockholm blir det tunnelbana ut till universitetet där vi ska gå på Naturhistoriska museet och Cosmonova, vi ska se Deep Sea, om livet under ytan, äralltid lika farscinerande :D

En härlig dag kommer det säkert att bli:)  
/ Familj /

hjippi berlin

Snart är det dags att krypa till kojs super tidig morgon imorgon. 6.30 går flyget till Berlin  en stad jag aldrig besökt och ett språk jag aldrig lärtmig, spännande.

Enda gången jag har pratat tyska eller försökt göra mig förstådd var när Nyköpingfirade 700 år och tyska ubåtar låg i hamnen med tyska militärer. Vilket var ett spännande inslagför en tonårstjej, naturligtvis hängde jag i hamnen,spanade och "pratade" med dessa tyskar. Det jag kommer ihåg var att dem inte var speciellt snygga, undrar om tyskar ser likadana ut idag, hm återstår att se. Lär väl få höra av tonårstjejerna om dem är snygga haha, kanske borde varna dem.

Ska bli skönt att få göranågot annat, känns bara lite skumt att ta flyget till en hel annan stad som att ta tåget till Stockholm.

Den enda som inte är nöjd är Gustav som är sur för att han intefår följa med, inte ens att sova över hos farmor och farfar var kul. Dags att hitta på något tillsammans med honom, London zoo kanske. Någon som varit där kanske, lite tips.
/ /

äntligen vinst!!!

Hjippi äntligen tre härliga poäng i den spännande korpenserien :D Vi vaaaannnn!!!!

Otroligt vilken känsla det är att ha vunnit en seger.Men somvi har kämpat i ett helt år utan att vinna en enda match men nu satt den hurra.

Vi är ett så fantastiskt lag där alla har så kul och vi spelar bra ihop.Vilket lag vi kan bli i framtiden. Jag tycker det är så himla kul det här. En fntastisk kvällhar det varit.

Vi jublade på plan och skrek som om vinsten var sm- eller vmguld och det är så här det måste kännas när man vunnit. En helt fantastisk känsla och jag är så upprymd hurra :D