/ Filosofiska tankar /

Livets väg

 
Jag är ute på livets väg som bär mig framåt, ibland med myrsteg och ibland med stormsteg. Solens energi ger mig kraft att vandra, i synnerhet när det stormar. Vandringen på livets väg kan upplevas som skymd precis som molnen ibland skymmer solen. Det är när vägen är skymd som det är viktigt att följa sitt hjärtas inre röst som bär oss i livet.
Jag upplever att jag går mitt livs väg positivt och att jag växer som människa under färden. Hösten känns spännande och det ska bli kul att vandra den vägen.
/ Familj /

En dag utmed havet

 
Jag älskar havet, det bringar ro i min själ.
 
 
 
 
 
 
 
 
Halmstads kust bjuder både på sand och sten och det var helt otroligt att gå utmed strandkanten och känna tånglukten i näsborrarna :-)
 
/ Allmänt /

O-ringen i Halmstad

 
 
 
 
O-ringen i Halmstad är slut och vi ser redan fram emot Boden 2013 :-).
 
 
 
 
 
 
 
En fantastisk vecka har det varit med sol, bad, bra tävlingar, bra resultat och en etapp vid havet :-). Det bästa är nog ändå att Gustav gjorde sitt egna lopp då han bestämde sig för att springa helt själv utan skugga på sista etappen. Det var en stolt Gustav som entrade upploppet och som gick över mållinjen med ett leende på läpparna :-). Jag stod vid mållinjen och fällde en tår vilket jag gör varje gång jag ser mina barn oavsett ålder ta ett steg till på livets väg och att de vågar utmana sig själva för att ta sig vidare i livet.