/ Familj /

Njuta av stunden

Jag läste i en blogg, som jag tyvärr inte kommer ihåg namnet på, om att curla sig själv. Idag curlade jag mig själv och njöt av varje sekund. Jag var hos frisören som toppade håret lite och sedan passade jag på att gå på Hellmans :). Jag hade en stund med mig själv, gott kaffe, god bulle och studielitteratur. Det var skönt och avslappnande att sitta och njuta, med mig själv i en mysig atmosfär.
/ Allmänt /

Frisören..

På schemat för denna sista dag i januari står frisören och studier. Det känns skönt att klippa sig men tyvärr så kommer de grå stråna fram :/. Jag har inte riktigt förlikat mig med att jag har gråa hårstrån även om jag tycker det är vackert med grått hår. Då menar jag grått hår hos andra inte hos mig själv ;).
Tänk snart är januari över och februari kommer försvinna i rasande fart sedan kommer MARS= VÅR!! Jag längtar!!!
/ Allmänt /

Studiedag...

idag har vi haft en inspirerande studiedag där de yngsta barnens lärande har diskuterats och reflekterats kring. Många intressanta diskussioner hade vi och där gamla värderingar kring lärande och görande inom förskolans värld gör sig påminda.
Det är intressant att reflektera hur mycket vi ändå bär på gamla "Föskolevärderingar" som lever sitt liv i det omedvetna och hur lätt de ändå kan ta oss tillbaka istället för framåt. Intressant dock är att vi vågade diskutera dessa värderingar och lyfta fram dem istället för att gömma dem i garderoben och hoppas på att de stannar där.
Ser fram emot fortsatta diskussioner och återkopplingar :).