/ Allmänt / Familj /

Härligt med semester

 
Denna onsdag vaknade vi upp till ett frostnupet landskap. Det lyste vitt i trädgården och på gräset blev det fotsteg vilket får mig att längta till snön. Idag var vi alla lediga och på dagens att göra lista stod det att vi skulle åka och bada. För mig är det så skönt att se att Gustav kan simma och framför allt inte är rädd för vatten vilket jag är. Det var också skönt att Roger var med som inte heller är vattenrädd och kan busa och pusha Gustav i vattnet med utmaningar vilket inte jag vågar göra. Dagens utmaning bestod i att för Gustavs del simma 100 m som han klarade, jag själv simmade 200 och sedan var det lek och bus för hela slanten. 
 
Nu sitter vi hemma lite lagom loja och inväntar kvällens bus. Vem vet vem som kommer på besök, kanske en lieman?
/ Allmänt / Familj /

Skogspromenad

 
Ut i skogen begav vi oss, i regn och blåst. Men vad gör det när vi kan prata om varulvar och vampyrer, absolut ingenting.
 
 
 
 
Det visade sig visst att vi hade gått i trollskogen ;-). Skönt var det med promenaden och få tanka moder jords energier,
/ Allmänt / Familj /

Gamla minnen

 
Gamla minnen väcktes till liv igår efter skogspromenaden. Vi gjorde "gammeldags" choklad med socker, kakao och grädde.
 
 
Sedan på med den varma mjölken och mums vad gott det var. Smakade precis som när jag var barn. Minnena väcktes till liv av hur vi satt kring köksbordet, pratade och skrattade och njöt av chokladen. Vi vispade i våra kroppar och självklart skulle chokladen smakas av, ibland smakades den av så att det knappt fanns någon choklad kvar när det var dags att hälla på mjölken.
 
Mums!!