/ Allmänt /

Ramundberget

 
Ett härligt sportlov har vi haft i Ramundberget. Vi har njutit av vackra vyer, härliga backar och fantastiska längdspår. En njutning för själen :-). Vilket jag i och för sig fick mest i längdspåret.
 
 
 
 
 
Vi har haft "möt- vår -rädsla -dag" där nästan alla mötte sina rädslor. Jag åkte en hel röd backe, Gustav vinkade åt Mickelina Räv, klarade av att se en utklädd figur utan att springa därifrån, och Olle klarade av att vara i ett mörkt rum själv. En bra dag helt enkelt.
 
Själv njöt jag mest i längdspåret, det är där jag känner mig tryggast. Spåren var helt fantastiska och naturen runt om spädde på det hela i positiv anda. Det var en njutning för själen och bilderna som skapades i min minnesbank kommer jag att plocka fram när livet känns för stressigt. Turerna injöt ett lugn i mig som jag bär med mig.
 
Vi längtar redan tillbaka och ser fram emot nästa år igen. Då blir det även en tur till Bruksvallarna på längdskidor, det är mitt och Anns mål nästa år :-).
 
 
 
/ Allmänt / Specialpedagogiska tankar /

Vissa jobbmail är roligare än andra

Att få mail där jag får läsa att mitt förstahandsval gick vägen gjorde min måndag. I maj bär det av på studiebesök till Wales. Det ska bli väldigt spännande att besöka ett liknande område som Botkyrka och hur de arbetar med barns språkutveckling. Jag kommer säkert ha en massa tankar med mig hem. 
/ Allmänt /

Vilket hantverk

 
Wow vilket hantverk denna spindel har gjort. Vilken tur att spindeln hann spinna detta nät innan kylan kom ;-). Jag är inte jätte förtjust i spindlar men jag beundrar verkligen deras fantastiska hantverk. Deras nät är ju helt otroliga.