/ Allmänt / Orientering /

Vinterläger

 
Dags för OK Hällens ungdomar att åka på vinterläger. Vi packade bilen med träningskläder, skidor, pulka och självklart mat för att överleva helgen.
 
 
Vi åkte till Lillsjön i Åby och OK Kolmårdens klubbstuga. Ett härligt ställe som inbjöd till mycket bus och lek i snön. Efter förmiddagens träning/lek var det dags för lunch med en klassisk korvgrillning. Det är väldigt gott att äta ute.
 
 
Medan ungdomarna åkte till badhuset passade jag och Roger på att åka skidor innan det var dags för att laga middag. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om spåren och åkningen. Ett tag blev jag så irriterad så jag tog av mig skidorna och gick istället. Det fanns inga spår och helt plötsligt dök det upp stenar och rötter. Jag tror att det var de längsta 5 km jag någonsin åkt ;-).
 
 
En härlig helg med ett härligt gäng. Det spelades spel, pysslades, tränades, byggde snögubbar och självklart det obligtoriska snöbollskriget. Jag ser redan fram emot upptaktslägret i augusti :-).
 
 
 
 
/ Allmänt /

Saker på g

Just nu känner jag ett pirr i kroppen av allt som är på gång. Jag har haft mål i livet vad jag vill göra och nu börjar målen närma sig. Just nu känns det som att jag har ett steg kvar. 2015 känns som året då det händer saker :-)
/ Allmänt / Familj /

Älskade Härjedalsfjällen

 
Älskade Härjedalsfjällen...dessa fjäll som får min själ att sjunga och mitt hjärta att göra frivolter. 
 
 
 
 
Att stå på kalfjället och blicka ut över dessa vidder är helt fantastiskt. Nu har våra huvuden börjat smida planer för framtiden. Vår plan är att skaffa en stuga där vi kan spendera vår semester och vem vet, kanske bo där på åldernshöst ;-). 
 
Sommarplanen är att dra upp husvagnen och spendera tid i fjällen på sommaren. Jag längtar till att få se fjällen under sommaren. 
 
Älskade Härjedalsfjällen <3