/ Allmänt /

Från student till förskollärare

Idag är det rollbyte. I två dagar har jag nu haft rollen som student vilket har inneburit att läsa en avhandling för att sedan skriva ett "paper", vilket jag håller på med nu.

Idag inträder jag då rollen som förskollärare och ska straxt cykla till jobbet. Ibland är detta rollbytande frustrerande i synnerhet när hjärnan är inne i en process där uppgifter ska utormas och skrivas ner.

Jag älskar verkligen mitt jobb med dessa fantastiska barn som är så nyfikna på livet. Dagen består av en skogstur med medhavd matsäck som är väldigt populärt :)

Dags att åka :). 
/ Inredning /

Äntligen...För två år sedan byggde vi om köket och bestämde att vi ville ha skenor med spottar i taket. Sedan har det i två år hängt en sladdkludd där men i lördags, äntligen så handlade vi dessa skenor.Vi hade tänkt att kökslampan som vi inhandlde först skulle hänga ner från skenan men sedan insåg vi att det skulle vara spottar bara. Nu hänger lampan över köksbordet och vi blevav med lampan som vi hade innan. Lampan som jag hade tröttnat på och inte riktigt passade in.

Nu känns köket äntligen färdigt, hurra!!
/ Trädgård/Blommor /

Trädgårdsmässa...Dessa häftiga blommor hittade jag hos Brutala Blommor. En flugfångare, helt gigantisk enligt min åsikt. Jag har aldrig sett något liknande. Sedan gillade jag namnet på utställarna, Brutala Blommor :).Jag kunde inte motstå denna fantastiskt stora pelargon. Undrar hur de lyckades?Så här kan jag tänka mig att ha det vid vår entré. Snyggt med stora krukor och vit sten.Dessa plattor föll jag för betydligt snyggare än de gatstenar som finns massor av på vår tomt :/.Så här skulle jag också kunna tänka mig :).Snygg balkoninredning :).Detta betongbord föll både jag och Roger för. Det är så otroligt snyggt.En häftig upplevelse att gå på mässa med massor av blomintresserade människor. Vi hade lite delade meningar av vad som var intressant att se haha. Jag föredrog stånd med krukor och inredningssaker medans Roger gick igång på kompost och olika kompostanläggningar :-D.

Vem vet om det blir något besök nästa år ;).