/ Familj /

Banvakt

Idag gick Stigtomta loppet och mitt jobb var att vara banvakt. Jag valde skogen för jag tycker att det är så avkopplande att vara där. Men snabbt upptäckte jag att flera andra också tyckte om att vistas i skogen. Nämligen myggen :-/
Så nu har vi krigat och jag vet inte vem som vann.

/ Allmänt / Familj / Filosofiska tankar /

Vänskap

 
Ordet vänskap väcker många tankar. Tankar kring vänskapens betydelse för oss människor. Jag har härliga erfarenheter av underbar vänskap som bär mig kärleksfullt genom livets alla vingliga stigar. Denna fantastiska vänskap vill jag att Gustav ska få känna av på sin färd genom livet. Just nu för vi diskussioner härhemma till just vänskap.
 
Hur ska jag förhålla mig till vänner som drygar sig undrar han. Gustav har nämligen en vän som kör med Gustav och kommer med små hot om Gustav inte leker med honom. Mina föräldrakänslor går igång i 100 och jag ser hur Gustav förändrar sig när han är med denna kompis samtidigt som jag vet att det ofta finns något lurt i deras relation. Jag vill ge Gustav en sådan trygghet och tillit till sig själv att kunna säga ja till sig och nej till det som är destruktivt. Att följa sitt hjärta. Det är inte lätt när man är 10 år och det är inte lätt när man är 40+ heller. Men någonstans är det dags att börja säga; jag säger inte nej till dig utan ja till mig!!
 
Jag vill att alla mina tre underbara barn ska få ha underbara vänner i sin närhet där vänskapen kärleksfullt bär dem genom livet, både till sig själva och genom andra. Vänskap är viktig, betydelsefull, härlig, kreativ och kärleksfull <3
/ Allmänt /

Njuter av vardagen

 
Idag har jag njutit av dagen och av en fantastiskt god lunch på Knäppingsborg i Norrköping. Livet är fantastiskt att leva <3.