/ Familj /

en ny dag

det känns så härligt att vakna till en ny dag då kroppen börjar komma tillbaka :) Jag känner mig piggare idag och ser fram emot hur dagen kommer att ta sig.

Ikväll vankas pk påjobbet som jag tänker gå på, vi ska diskutera mitt favorit ämne nämligen språk och språkutveckling.

nu är det dags att ta tag i skolarbetet börjar få grepp om vilka perspektiv jag ska ta upp i min examination, äntligen.
/ Familj /

denna värk...

Jag har fortfarande svårt att förlika mig med att ha ont. Jag blir lika ledsen när värken kommer med kraft och slår till som en hel orkan. Nu vet jag inte i ochför sig hur en orkan känns men jag vet hur värken känns när den kommer med kraft. Lika oförberedd står jag där och sjunker långt ner i diket eller sjunksand. 

Jagkänner mig så sorgsen över detta och tyvärr får familjen hemma en del av kakan. Denna gång visste jag att jag skulle få ont men inte så här, jag krattade löv i helgen. Men just nu känns det som om hela kroppen lägger av och den vill ingenting. Vad jag än tar mig för så värker det som sjutton.

En tanke som kom upp är att jag i helgen bestämde mig för att vara mer ödmjuk mot mig själv. Jag har läst mycket och jobbat mycket med migsjälv men är fortfarande inte ödmjuk till mig själv. Jag undrar om det är så att kroppen inte känner sig bekväm i detta eeftersom jag ständigt står och tittar och bedömer mig själv, för mycket finnar för stor mage mm.

Alla dessa tankar tror jag nu betalar sig med värk när jag vill ändra kurs och vara mer ödmjuk mot mig själv. Se mig med kärleksfulla ögon fullt ut även när det inte känns så.     

/ Familj /

en ny dag

Då var det dags att snart gå till jobbet och idag är det den längsta dagen som brukar kännas efter ett tag.

Det är så härligt att bli väckt av sin son som alltid visar upp det största leendet som jag kan hitta :D. Jag önskar att jag också kunde känna mig på samma sätt som han det går säkert men just nu känns det lite tungt :(

Jag behöver sol i mitt liv, just nu känns det som att jag går runt med ett jätte stort tjockt, tungt, grått täcke blä. I tidningen står det att på lördag blir det en stor sol och jag som tror på allt som står i tidningarna längtar redan efter lördag och solen.

Dags att cykla nu till jobbet.