/ Allmänt /

Vi hade i alla fall tur med vädret

Här har det varit regnskurar hela dagen och jag säger bara: " Vi hade i alla fall tur med vädret". JAg ahr deltagit i två avslutningar idag och lyckats undvika regnet.
På jobbet hade vi fotbollsskole avslutning då hela förskolan gick till fotbollsplanen. Tunga regnmoln gick i horisonten men över oss var det blå himmel och en sol som sken. Det var en underbar förmiddag med olika stationer, sång och stretching.
På kvällen var det dags för avslutning med ungdomsträningen inför sommaren. Precis innan vi skulle åka till friluftsgården så öppnar sig himlens portar och regnet öser ner. När sedan femkampen och korvgrillningen började så var det uppehåll :-).
Tack vädergudarna för att ni höll på oss idag!
/ Träning /

Discofever...

Jag hade glömt bort hur kul det var att gå på gruppträning och nu har jag äntligen börjat igen efter flera års uppehåll. Det är så kul att träna :-). Idag körde jag styrka och step samt discofever. dansa till gamla godingar förgyllde min dag ordentligt. Det som är bra med att träna på CMS är att varje pass är på en halvtimme vilket gör att man hinner två pass inom en timme. Praktiskt och smart tänkt tycker jag.
Jag har hittat ny energi och lust till träning och jag ser detta som ett komplement till min löpträning :-).
/ Allmänt /

Sommarvärmen som försvann

Jaha så försvann värmen med blixtens hastighet. Det känns inte alls kul. Jag vill kunna känna hur solens strålar värmer varje liten del av kroppen och jag vill inte börja klä på mig för att slippa frysa. Hoppas att värmen snart är tillbaka igen.