/ Familj /

Fin i håret..

hjippi vad härligt det är att vara fin i håret, jag älskar att bli ompysslad i håret. Känns otroligt bra medny färg och ljusa slingor samt att håret är kort :) Eftersom jag har lite svårt att se mig framför kameran så finns det ännu ingen bild på frisyren, men men kanske längre fram.

Helgen har varit skön med både tävling, cajunafton och målning på programmet. Nu väntar en intensiv vecka med examination av uppsats, jobb och firande av Alexanders student. Tänk jag har snart en till som tar studenten.Ibland förstårjag inte att jag faktiskt har två så vuxna "barn" där Marcela tog studenten förra året och Alexander på fredag. Själv känner jag mig som 25..undrar hur det kommer sig? ;) 

Dags att ta tag i opponeringsuppsatsen...
/ Familj /

Ledig....

Idag är näst sista "skoldagen", nästa torsdag är det dags för examination vilket känns skönt. Härligt med lite ledigt när solen skiner. På programmet står tvätt, löprunda, läsa den uppsats som jag ska opponera på samt luncha med Marcela.  Det ska bli supermysigt!!

Gustav blev också glad för han ska få gå hem på favorittiden 12.20. Den tiden är direkt efter skolan och han behöver inte gå på fritids.

Dags att ge sig ut i solen :) 
/ Allmänt /

En härlig dag..

När solen skiner och fåglarna kvittrar då är jag oerhört tacksam överdet jobb jag har. Att få vara ute och njuta av det vackra vädret, känna solens varma strålar värma. Det är underbart :)

Idag togs madrass fram och det hoppades höjdhopp som aldrig förr. Alla barn klappadehänderna av vild förtjusning oavsett om dem kom över eller inte. Många härliga skratt och hurra rop ekade över förskolegården. Dagen avslutades med en gemensam grillning tillsammans med föräldrarna. En trevlig avslutning på denna termin.