/ Allmänt / Familj / Orientering / Renovering / Tävlingar /

Årskrönika 2015

Årets sista dag närmar sig och det är dags att summera 2015. Detta år har inte varit som alla andra år då mycket känslor har tagit överhand. Känslor som väcks när nära familjemedlemmar drabbas av cancer och även nära vänner. Mina tankar och känslor kring hur jag väljer att leva mitt liv samt betydelsen av nära och kära har fyllt en stor del av detta år. 
 
Januari:
 
 
Vi inledde året med en underbar fjällvecka i Hamra tillsammans med goda vänner. Massor av skidåkning stod på programmet :-).
 
Februari:
 
 
På sportlovet blev det en tur till Stockholm. Tekniska muséet fick ett besök. Jag älskar dessa små tripper då vi sätter oss på tåget för en tur i vår huvudstad. 
 
Mars:
 
 
Äntligen fixade vi Gustavs rum :-).
 
April:
 
 
En härlig påsklunch tillsammans med hela underbara släkten <3. 
 
Maj:
 
 
Klubbresa med Ok Hällen till Borlänge med en helg av orienteringstävlingar. Jag vet inte om det riktigt bjöd på härligt majväder då vi avstod sista dagen pga snö :-p.
 
Juni:
 
 
En resa till Bryssel fick jag avnjuta i juni. Jag är delaktig i ett europeiskt projekt för barn i behov av särskilt stöd och hur förskolor arbetar med inkluderingsfrågor gällande dessa barn. Två intressanta dagar fyllda med diskussioner hur vi gemensamt i Europa kan arbeta med inkludering i förskolan.
 
Juli:
 
 
Efter 10 års väntan och längtan är altanen på plats. 2016 kommer bli ett år där jag kommer att tillbringa mycket tid på altanen:
 
Augusti:
 
Dags för årets U-10 mila i Karlsborg samt en minisemester.
 
September:
 
 
Två intensiva konferensdagar angående Barn med språkstörning i Uppsala. Intressanta föreläsningar som gav många frågor och tankar kring hur vi kan arbeta med barn med grava språkstörningar.
 
Oktober:
 
 
Äntligen har jag köpt mig en kamera, en Olympus Pen. Detta har jag pratat om i många år samtidigt som jag känner att jag behöver ha något annat fokus än arbete och träning :-).
 
November:
Jag tror att hela månaden gick i arbetet och trötthetens tecken. Ingen rolig månad alls :-(. Jag arbetar mentalt med mig själv att tycka om november men detta år lyckades jag inte så bra. Nästa år blir november en ny utmaning.
 
December:
 
 
I år samlades vi hela släkten hemma hos min bror. En underbar liten tomte kom och förgyllde julaftonen :-). 
 
Nu ser jag fram emot 2016 och se vad detta år har att bjuda på. Jag är redo att kliva in i ett nytt år och fylla nya sidor med upplevelser i min livsbok <3.
 
Gott Nytt År önskar jag er alla!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/ Allmänt / Träning / Träningsdagbok /

Backintervall

Idag var det dags för intervallträning med backe i fokus. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om dagens pass. Hm det var som att flytta cementklumpar i snömodden. Tur att Roger var med annars hade jag förmodligen lagt av efter 3 st backryck. 

Det som jag ändå glädjande tar med mig att när vintern är över kommer jag ha starka benmuskler. Vilket kommer att behövas inför nästa års utmaningar :-). 
/ Allmänt / Familj /

Avslutar denna dag med fruktsallad

 
Fruktsallad är något vi inte äter här hemma så ofta. Ikväll kom Gustav på detta fantastiska förslag och jag var inte sen att hänga på.
 
 
Med frukten vi hade hemma och lite goda solrosfrön blandade vi ihop salladen. Till salladen valde vi våra favorit teér och kvällen var räddad. Nu avslutar vi med Harry Potter och Dödsrelikerna del 1. Det känns som att jag behöver både läsa och se alla filmer, för denna är ju riktigt bra.