/ Allmänt /

Hoppas på storvinst

Vinst är väl alltid en vinst....eller? Drömmen om att vinna, har jag den känslan? Vet inte. Jag vet inte om mitt liv skulle bli lyckligare av mer pengar. Rättare sagt det vet jag, att livet inte blir lyckligare, kanske bara enklare. Eller är det också bara en illusion? Oavsett vilket så får jag nöja mig med det lilla. 

/ Allmänt / Familj /

Julen 2013

 
Denna jul firade vi ute på landet med familjen vilket var jätte mysigt. Jag måste erkänna att jag saknar snön. Gustav var jätte glad då vi alla var friska till skillnad från förra julen. Julen innehöll alla traditioner som julbord, 
 
 
Kalle Anka och julklappar fast utan tomte. Tomten hade så mycket att göra så han hade redan lämnat klapparna. Det jag ändå undrar över är om jag/vi som föräldrar förstorar detta med jul och lägger jätte förväntningar på våra barn. Gustav var mer nervös inför julen än inför hans födelsedag. På kvällen innan hade han svårt att slappna av och somnade inte förrän runt tolv för att sedan vakna första gången vid fem och sedan vid sex. Han hade sådana förväntningar att han inte kunde somna. Är det vi som överför dessa förväntningar? Många frågor snurrar i huvudet. Mysigt blev det och igår somnade han väldigt gott.
 
Denna juldag har vi lunkat på med lite joggning, bakning och filmmys. En skön och avkopplande dag. 
 
 
/ Allmänt /

Musikhjälpen 2013

Även detta hår har jag följt Musikhjälpen. Jag har gråtit, skrattat, dansat, lyssnat och med tacksamhet ser hur vi människor bryr oss om våra medmänniskor. Mitt hjärta fylls med kärlek. Nu är veckan slut och det känns tomt. Vad ska jag lyssna på nu? Detta program lever jag med i en veckas tid, det går inte att undvika programmet. Jag ser redan fram emot nästa års Musikjhjälp.