/ Allmänt / Familj / Orientering / Tävlingar /

Gustavs dag

Idag var det Gustavs dag när det gällde att tävla. Glatt åkte vi iväg på OK Tors ungdomstävling. Roger och jag hade bestämt oss för att agera föräldrar och inte tävla själva. Jag vet inte riktigt vilket som är mest pirrigt, springa själv eller att hejja. Jag tror nog det senaste. Att vara kvar och vänta är riktigt kämpigt för mina nerver i synnerhet när jag får veta att det är ett krångligt område med mycket stigar att hålla reda på. Många tankar far runt i huvudet om vad som kan hända på vägen. 
 
Gustav kom i mål och rätt så nöjd med dagens tävling, bommade tvåan och sjuan. Jag kunde lugna ner mig och tänka att nästa gång springer jag och får höra om hans lopp efteråt,det passar mig utmärkt. Det är ändå väldigt roligt att stå och hejja vid mål och se leendet när han springer på upploppet :-). Nu laddar vi om till nästa tävling nästa helg. Det ser jag fram emot.
/ Allmänt / Familj /

Stora Göljen

 
Ännu en ny favorit plats har upptäckts utmed Sörmlandsleden. Vid Fjällmossen finns Lilla Göljen, där jag har varit förut. Nu har jag bekantat mig med Stora Göljen och denna plats är minst lika vacker som Lilla Göljen.
 
 
 
En härlig grillkväll som fick avsluta lördagens tävlingsdag. Dessa olika platser runt Sörmalndsleden är helt magiska och jag bunkrar på mig platser dit jag kan åka för att få njuta och för att få ro. 
 
 
 
/ Allmänt / Familj / Orientering / Tävlingar /

Orienteringssäsongen är igång

 
Nu är orienteringssäsongen igång, premiären skedde i helgen. I strålande sol och härlig vårvärme tävlade vi alla i våra olika klasser. På lördagen sprang vi individuellt. Jag sprang tävlingsklass för andra gången i mitt liv. Det tog lite lång tid i skogen men samtidigt kände jag en helt annan säkerhet än vad jag har gjort tidigare. Jag såg naturen och de olika stråken som jag sprang med nya ögon. Vinterns teknikträning har gett resultat. Nu gäller det att öva, öva, tävla och tävla. 
 
 
På söndagen avgjordes Måsenstafetten och denna dag skuggade jag en kille i inskolningsklassen. Gustav och Roger sprang i varsit lag vilket de båda var nöjda med. Tyvärr fick inte Gustav den bästa starten då han krockade med en dam och vickade till foten. Han linkade iväg ut på sin sträcka och själv kände jag en oro kring hur han skulle komma runt. Det gjorde han galant och var fullt fokuserad på sin uppgift. Gustav var nöjd med sitt lopp och det är det viktigaste.