/ Familj /

Äntligen

Igår kväll fick jag äntligen prata med barnen. Det var en stor sten som föll från mitt hjärta. Mycket tuff dag var det även om jag fick veta att dem mådde bra under dagen så ville jag ändå få höra deras röster.

Dem hade varit på semester norr över som tur var. Planen hade annars varit att åka till Concepcion där jordskalvet hade sitt epicentrum.

Just nu kännerjag en varmkärlek o längtar till 13/3 då jag ska hämta dem :)
/ Familj /

Min värsta mardröm

Min värsta mardröm pågår i mitt liv just nu. Skulle titta på nyheterna för att se hur det hade gått för våra curlingtjejer men slås av nyheten om jordskalv i Chile.

Jag har mina barn där med sin far och jag vet absolut ingenting. Vi har prövat att ringa men ingen som svarar. 

De bor i kuststaden Vina del Mar i närheten av Valparaiso, där tsunaminvarning har gått ut.

Härhemma kollar jag mobilen, nyheterna o CNN går i bakgrunden.

Det absolut värsta är ovissheten, att inte veta hur dem mår o vad som har hänt. Jag vill bara krama dem men det går ju inte just nu, får göra det i tanken. Just i skrivandets stund trillar tårarna ner och min hjärna har slutat att fungera. Läskigt att känna att min kropp är i chock. 

Just nu längtar jag efter ett samtal, sms eller något som bara säger att det är ok med dem.
Älskar er Marcela och Alexander ♥ 


/ Familj /

mys 11års kväll..


Dagen till ära bjöds på champagnen Bollinger, alldeles fantastiskt gott. Middagen bestod av oxfilé, klyft- och sötpotatis i ugn och kantarellsås. Till middagen serverades Chateau Montus, ett utsökt rött vin med smak av inslag av jordgubb,tobak och kola, passade utmärkt till oxfilé.

Kvällen avslutades i soffan med Gustavs favoritfilm "UPP".

En underbar kväll tillsammans :)