/ Allmänt / Filosofiska tankar /

Jag har fört ett utvecklingssamtal med mig själv

 
Jag hittade en intressant länk på facebook med att föra ett utvecklingssamtal med sig själv inför 2015. Detta har jag gjort idag vilket var spännande. Vad är mina värderingar och hur vill jag leva ett meningsfullt liv. Spännande tankar, spännande frågor samtalade jag med mig själv om. 
2014 har varit ett spännande år samtidigt ett frustrerande år i synnerhet de sista månaderna. Men jag kan lugnt gå in i 2015 utan frustration vilket känns väldigt skönt. Att föra utvecklingssamtal med sig själv och reflektera kring året som gått är spännande samtidigt som jag får syn på att jag har vuxit in i mig själv en bit till. Ibland hamnar jag i tankar kring att ingenting händer i mitt liv men nu ser jag att det har hänt en hel del. Jag blir tryggare i mig själv för varje år som går och känner mig starkare. Självklart går det alltid att bygga på/upp sig själv och jag tar med mig mål inför 2015. Det ska bli spännande att läsa kring hur mitt 2015 blir nästa år vid denna tid då jag för ett nytt utvecklingssamtal med mig själv. Jag ser med glädje fram emot 2015 och se vad detta år har och vad jag kommer att lära mig själv om mig själv :-).
 
Jag önskar alla Ett Gott Nytt År!!
/ Allmänt /

Snö, sol och minusgrader

 
Äntligen kom snön så nu ligger det ett litet lager ute. Den härliga decembersolen lyser mot den vita snön samtidigt som det biter i kinderna av kylan. Jag myser av vädret och idag får jag mysa inne då jag kurerar mig från min förkylning. Snön glittrar mot solens strålar och naturen är så vacker. Detta är vintern när den är som bäst :-).
 
/ Allmänt / Familj /

Lugn juldag

Juldagen har verkligen gått i lugnets tecken. Vi tog en lång sovmorgon vilket var välbehövligt. Solen sken så vi passade på att tanka lite D-vitamin :-). Sedan har eftermiddagen gått i filmens tecken. Tur att vi har hittat till Netflix, äntligen