/ Allmänt / Familj /

Malmö levererar

Nu är det dags att lämna Skåne för denna gång. Efter en veckas orientering avslutade vi med ett par dagar i Malmö. Vilken fantastisk stad och människor. Människor som vågar ta kontakt och vågar prata med främlingar, som oss. 
Vi sitter på en restaurang och Gustav ser en smarrig efterrätt som grannbordet beställer in. Gustav vill ha en likadan. Efter en liten stund bjuder på sista lilla glasstruten till Gustav.  Jag  har aldrig varit med om detta någonsin. Det är då jag tänker att det finns hopp för mänskligheten :-). 

Malmö levererade även med fantastiska upplevelser som tex Slottströdgården och en 7.5 km lång strand som vi cyklade utmed. 


/ Allmänt / Filosofiska tankar / Orientering /

Femöre, en oas.

 
Träning/tävling på en av mina favoritplatser nämligen Femöre. Det är en oas att hämta kraft i.
 
 
Här har jag promenerat många promenader med Ylva, suttit vid vattnet på en klippa och samtalat om livets väg. Själen får sitt av lugn och ro.
 
 
Vår träning eller rättare sagt tävling hade vi här och det gick i ett lagom tempo och jag spikade kontrollerna. Jag är jätte nöjd med att jag spikade kontrollerna. Tempot var i ett lagom tempo då jag kände att kroppen inte orkade ett snabbare tempo. Jag har lovat mig själv att ta hand om mig, ännu en gång men denna gång behöver jag göra det då väggen är närmre än jag har velat erkänna. Eftersom det gör så ont att slå i denna vägg så behöver jag förhålla mig till mig själv på ett kärleksfullt sätt så att jag inte slår i.