/ Orientering /

StigtomtakavlenI söndags var det dags för den årliga Stigtomta kavlen. Solen strålade från klarblå himmel och det var vår, tävling, nerver och gemenskap i luften.

Gustav var stormförtjust över att få vara ute och leka, jobba och framför allt fika :) Han hittade både stora kärr och stora älgbajs högar som han var tvungen att visa.Det enda som störde honom var att han inte fick springa och då springa i målfållan. Det är det bästa tycker han näst efter alla dem olika klubbflaggorna. Gustav tyckte att vi kunde byta klubb och börja i Stora Tuna för dem hade en mycket snyggare flagga.

En härlig dag var det och avslutades med födelsedagsfirande av Marcela som fyllt 20 år. Jättemysigt!!!!! Själv undrar jag var dessa år har tagit vägen när jag själv fortfarande är 25 ;)
/ Orientering /

Inför Stigtomta kavlen

Idag har det förberetts på olika sätt inför Ok Hällens stora tävling Stigtomtakavlen. Roger har varit på plats och byggt startfållar och kartplank i och med att tävlingen är en stafett tävling. Själv har jag bakat bullar och Märtaskaka som ska säljas i markan till kaffesugna tävlande och besökare.Här hemma har dessa bakverk fått godkänt avbåde Roger och Gustav som har varit mina provsmakare.

Imorgon är det försäljning som gäller och Gustav kommer att hjälpa till. Han älskar att stå och sälja, hoppas ingen säger något om barnarbete ;) En heldag på gärdet med en massa människor och spännande tävling är vad som väntar oss imorgon. Det ska bli sol och värme också vilket känns lovande :) 
/ Allmänt /

Ännu en liten underbar tävling...Var inne på en av mina favorit bloggar signe-1.blogspot.com där Sofia hade en tävling där vinsten var underbara picnick saker var från Rice, som är en favorit. De har så många härliga saker att sälja. Jag gillar bl a deras slickepottar som är så färggranna. Dessa saker skulle förgylla mitt kök :)