/ Allmänt / Boktips / Mattips /

Mitt fynd på rean

 
Det fanns många böcker att välja på men då jag kände att jag inte riktigt hade bokfokus så kom jag hem med två böcker. En kokbok till mig och en fantasybok till Gustav. En del människor har en fantastisk fantasi i köket där inga kokböcker behövs.
 
 
Jag däremot behöver kokböcker för att komma igång, våga utmana mig och att inte falla för samma mat hela tiden. Jag har önskat att jag var kreativ och idag har jag accepterat att jag behöver stöd och för mig är det kokböcker. Denna underbara kokbok, Allt om Mat - Stora kokbok, kommer jag ha glädje av. Både till vardag, helg och fest :-).
 
 
/ Allmänt / Familj /

Vackra Åre

 
Sportlovet är över för denna gång. Vi har haft en härlig vecka i Åre med skidåkning varje dag. Åre är fantastiskt vackert och vår utsikt var gudomlig. Jag ser fram emot att få vandra i Jämtlands fjällen under sommaren.
 
 
Ett besök vid Tännforsen hann vi också med. Att se hur forsen hade formats med all is var mäktigt.
 
 
Gustav hänger här i baren i igloon som var byggd vid sidan av Tännforsen. En häftig upplevelse om ändå lite kall ;-).  
En skön och avkopplande vecka har det varit då batterierna har fyllts på ordentligt. Det var en välbehövlig vila för oss alla. 
 
Åre kommer definitivt få besök av oss igen, förhoppningsvis redan till sommaren.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/ Allmänt / Filosofiska tankar /

Livets skörhet

På väg till jobbet idag blev jag varse om livets skörhet. Att hur snabbt ens livssituation kan förändras. Jag såg den tragiska bilolyckan utanför Södertälje där en lastbilschaufför omkom. Minnesbilden av chauffören och hur ambulanspersonalen arbetade har följt mig hela dagen. Tankar om hur ens liv snabbt kan förändras har flugit runt i huvudet. 
Jag får mig en tankeställare hur jag väljer att leva mitt liv. Jag är så oerhört tacksam för de val jag väljer och att jag njuter av livet. Kärlek till livet!!