/ Familj /

Vi är på bättringsvägen

Äntligen är vi alla på bättringsvägen. Gustav har bara lite förhöjd temeperatur vilket är bättre än 39.6 grader. Det märks på honom på alla möjliga sätt. Han pratar, busar och leker vilket bådar gott inför vår resa på tisdag.

Jag mår också bättre i min kropp har inte alls lika mycket värk som de två senaste dagarna. Jag känner mig riktigt utvilad vilket är positivt. Nu kan jag verkligen njuta av helgen och göra det jag gillar.

När värken tar tag i mig känns det som om jag lever i min egna lilla bubbla och ingen får komma in. Därför är det skönt att vara ur den och då jag känner att jag kan umgås med familjen igen på ett naturligt sätt. Det jag har lärt mig att tiden måste få vara så, att jag är i min bubbla. Det går absolut inte att skynda på eller att försöka dölja. Vila och låta dagarna gå långsamt är min medicin till mig.
/ Familj /

En långsam dag

Denna torsdag går i långsamhetens tecken. Jag vaknade upp med att jag och min kropp inte var på samma spelplan. Kroppen värkte så efter lite alvedon och vila kände jag mig bättre.

Efter sovstunden hittade jag Gustav vilande i soffan. Han har haft lite feber under två dagar så jag kände att jag behövde tempa honom. Han hade 39.5 grader :(. Men även han mår bättre efter lite glass och en halv alvedon. Nu orkar han leka med sitt lego :).

Nu tar vi verkligen en dag i taget och ser hur just den dagen blir. Jag fortsätter öva som i citatet från filmen "Sagan om ringen"..don't be hasty!!
/ Allmänt /

Det kom ett brevIbland händer det små roliga överraskningar som gör att jag tappar hakan. Detta brev är en sådan överraskning.Jag började skratta när jag såg vad brevet innehöll. Är det någon musikgenger som jag kan väldigt lite om och inte direkt är förtjust i så är det just Svenstoppsmusik. Nu är jag tydligen vald för att sitta i Svensktoppsjuryn och jag har fyra söndagar framöver som jag kan gå in och rösta.

Frågan är om jag ska göra det? Är ju en liten rolig grej så vem vet kanske lägger jag en röst på bidragen :).