/ Allmänt / Träning /

Finna ro i löpning

 
När livet ställs upp och ner är det skönt att ha skogen nära och ge sig ut på ett löparpass. I löpningen finner jag ro och styrka som jag behöver just nu. Jag var ensam i skogen med mina egna andetag, vilket jag behövde. Jag är så tacksam över att jag har närhet till skogen samt att jag har möjlighet och kan springa.
/ Allmänt /

Altanen är strax klar

 
Efter 15 års väntan så är altanen strax färdig. Nu är det insyningsskyddet som är kvar sedan återstår möblering och lite nya möbler :-).
 
 
Vi har våra njutningsställen som vi trivs i. Jag har även insett att min man har en liten Ernst boende i sig ;-). Jag är så sjukt nöjd med altanen och jag ser fram emot att få inreda altanen till en underbar plats där vi kan njuta och fylla på vår energidepå :-).
 
 
/ Allmänt / Träning /

Ja, där satt den!

Med bestämda steg gav jag mig ut på min löprunda. Jag hade bestämt mig för en runda som var runt milen. Det var varmt och jag kom på att jag behöver handla ett vätskebälte :-p. 

Det var första gången detta år som jag gav mig ut på en milenrunda. Det gick jättebra och jag var nöjd med tempot som jag orkade hålla hela vägen. Självklart hade jag svackor under löpningen. Men denna gång lyckades jag boosta mig själv med meningen "för jag har bestämt mig". Jag känner mig sjukt stolt över mig själv.