/ Familj /

Valborg

En trevlig Valborg har vi haft med allt som ingår. Bra väder, trevligt sällskap, god mat och självklart Valborgsmässo elden :-).
På vägen hem avnjöt vi den underbara himlen :-)
Trevlig Valborg önskar jag alla som tittar in!
/ Träning /

Skönt trött

Just nu känner jag mig skönt trött efter att ha dammat av cykeln och cyklat 2 mil tillsammans med Roger. När jag cyklar och i synnerhet efteråt så upptäcker jag muskler som inte direkt har använts i vinter. Cykelmuskler och springarmuskler spelar inte i samma liga upptäcker jag.
Det var en skön tur då det mesta gick i skogen, alldeles tyst och skönt förutom mitt egna flåsande i uppförsbackar. Rogers flåsande hann jag aldrig höra då han redan var uppe innan jag ens hunnit halva backen :-/.
Nu är jag i alla fall redo för att cykla hem från jobbet en del dagar, jag hade inte glömt hur det var att cykla ;-).
/ Trädgård/Blommor /

Startskottet har gått

Nu har äntligen startskottet gått för altanbygget. Roger började med att gräva bort dammduken så att det hållet kan börja fyllas igen.
Vår altan består just nu av gatsten och gräs som har växt emellan stenarna. Nu i sommar ska det äntligen bli en trä altan, som jag har längtat. Jag drömmer om att få gå ut barfota på jämnt underlag utan att bli smutsig :-). Vi kommer att kunna sitta ute utan behöva justera stolarna utefter hur stenarna ligger. Altanen kommer att vara slät och den kommer att vara i trä :-).  Jag längtar tills allt är klart.