/ Familj /

År 2011

Det jag minns mest med år 2011 var att jag nådde mitt mål, nämligen att genomföra Tjejklassikern. Vi var ett gäng tjejer som bestämde oss för att föra klassikern, två hade gjort den förut och jag och Annelie hade inte ens varit i närheten av dessa aktiviteter. 
Det var en underbar känsla när alla delmål nåddes. Jag visste ju aldrig i förväg om jag skulle klara av dessa aktiviteter. Skulle jag orka åka skidor 3 mil, cykla 10 km, simma 1 km eller springa 1 mil?
Löpningen var den jag var minst orolig över och simningen den som jag hade mest fjärilar i magen inför.
Min reflektion kring Tjejklassikern är att jag kan ha mål och jag kan nå dem. Jag har övervunnit min vattenrädsla på denna färd vilket känns underbart.
Ett fantastiskt år har 2011 varit. Vi har rest både med familjen till London och med vänner till Champagne. Jag har även gjort ytterligare ett år med studierna. Härliga stunder med mina stora "barn" har jag haft under året med mycket mys och härliga diskussioner.
När jag vänder blad till 2012 kan jag se bakåt på ett fantastiskt år och kliva framåt till ett nytt år med nya utmaningar i livet. 2012 kommer att bli ett spännande år och jag är tacksam över 2011, vad det har bjudit mig.
/ Familj /

Härligt när alla är samlade

Jag älskar att ha barnen samlade runt omkring mig. Numera vet jag inte om jag kan säga barn om Marcela och Alexander..hmm dem har ju nått tjugoårsåldern.
Alexander är hemma från Barcelona över jul och nyårshelgen och nu är han hos oss. Jag får passa på att mysa riktigt mycket med honom nu innan han åker ner igen på nyårsdagen.
Igår hade vi middag där vi alla var samlade och Marcela och Tommy kom också :). En härlig kväll med många härliga diskussioner. Det är så fantastiskt att sitta och diskutera med dem, de har så sunda och kloka åsikter samt insikter.
Ett underbart avslut på 2011 var denna middag :-D.
/ Studier /

En fantastisk teknikpryl

Jag är ingen teknikmänniska som känner att jag behöver en massa teknikprylar i mitt hem tills nu..hmm. Jag har länge tittat på en ny dator som jag kan använda först och främst när det gäller mina studier och framåtriktad även till min forskning (mitt mål).
Nu har jag efter mycket velande äntligen köpt mig en ny dator och det blev en MacBook Air och oj vilken skillnad. Jag är mer än positivt överraskad och jag förstår om människor är Macälskare..jag är en nu också ;). Jag håller som bäst på att lära mig denna dator och har inte riktigt förstått mig på att ladda ner bilder eller att spara bilder från nätet. Men det kommer tids nog..jag har inte bråttom.
Det som är spännande nu är att jag måste lära mig detta själv eftersom ingen av oss har någon erfarenhet av att använd Mac vilket känns utmanande och lärorikt. Nu kan jag inte förlita mig på Roger längre.