/ Allmänt / Träning / Träningsdagbok /

Löpning på barmark

 
Äntligen!! Äntligen kom jag ut, första gången denna månad. Efter en månad utan löpträning kände jag mig som en kalv på grönbete. Efter kyla, förkylning och knäskada kunde jag äntligen knyta på mig skorna och ge mig ut på en skön runda. Rundan gick i ett lugnt tempo och mitt knä höll. Nu är det bara att se framåt och ta tag i den fortsatta träningen så att jag är redo inför loppet den 23/4.
 
Efter det långa uppehållet så inser jag hur viktig löpning är för mig, det är där jag kan rensa mina tankar samt tanka välbehövlig energi. Det var så skönt att få springa i skogen på barmark, känna skogens härliga dofter och en längtan till våren. Det ljusnar för mig och ute :-). 
 
/ Allmänt /

Myser inne i kylan

 
Idag myser jag inne när temperaturen visar på -19 grader. Jag eldar i kaminen och inser att det är ett heltidsjobb.
Idag känner jag mig bättre i kroppen och är piggare vilket känns skönt. Nu ser jag fram emot helgen och en ny arbetsvecka.
 
 
 
/ Allmänt / Familj /

Kroppen behöver vila

 
Denna termin börjar med sjukdom, kanske inte vad jag har planerat direkt. Jag vet inte om Gustavs magsjuka satte sig i mina leder istället. Just nu ligger jag hemma och gör inte speciellt många knop och samtidigt är det väldigt lärorikt för mig. Lärorikt på så sätt att lära mig slappna av och att inte ha dåligt samvete för att jag inte är på jobbet och att jag behöver ställa in en massa olika möten. Detta är inte lätt för mig när jag ställer höga krav på mig själv men ändå väldigt nyttigt för mig. 
 
Jag försöker att inte se på arbetsmailen eller svara på några vilket inte är så lätt. Min övning är att njuta av lugnet och av kaminens värme nu när det är kallt ute. Trots allt är det en lärorik vecka för mig på alla sätt.