/ Allmänt /

Upp som en sol och ner som en pannkaka

Ja vad ska jag säga. Efter tisdagens härliga lopp sken jag som en sol men idag känner jag mig mer som en lerig vilsen orienterare.

Loppet började bra men vid andra kontrollen så gick jag kontrakurs, såg några andra löpare och hängde på dem haha vilket jag inte skulle ha gjort. Jag sprang bort mig och kunde inte läsa in mig igen tyvärr.

En sak önskar jag mig och det är att nr stigar går vid kärr så skulle det stå hur djup stigen är. Jag tycker inte om att fastna i lera upp till låren och lera på kartan.

Men jag ger inte upp. På tisdag är det dags igen då är det höstkickoff med klubben. Detta evenemang ser jag fram emot.
/ Allmänt /

Jippi jag fixade det!!!

Jag kom till Stavsjö med stor förväntan och nervositet. Roger hade peppat mig under hela bilresan att fokusera på orienteringen och inte tiden.

Jag lyckades hurra. Detta behövde jag för mitt självförtroende efter Eskilstuna. Detta peppade mig ännu mer med träning. 

Naturen var fantastisk med vackra höjder, härliga blåbärsrisbäddar och mörk trollskog. Jag såg två rådjur och en älg som rusade nerför branten.

Dags på torsdag igen denna gång i Ålberga.
/ Allmänt /

I väntan på....

Just nu går jag och laddar för att springa Ok Hällens 3-dagars en liten orienteringstävling som vi arrangerar. Känner mig lite nervös inför loppet med tanke på hur det gick sist.

Ja, jag vet det gäller att släppa taget och gå vidare vilket jag ska göra. Tänker springa blå bana som är kortare men svårare orientering. Fokus på orientering. Kommenterar ikväll hur det gick haha.