/ /

Ännu en innebandydag

Jag älskar söndagar när Hällen Hillers spelar alltså vi :D Idag var en sådan dag. Vi var fyra ordinarie ute, tre nya spelare bla Marcela och Carro vaktade målet. Tyvärr förlorade vi men vi spelade ändå fantastiskt bra med tanke på att vi inte var så många. Marcela och de andra två var super duktiga och kämpade på jätte bra. 

Kul att göra något med Marcela. Hon visste inte riktigt om hon skulle skrika mamma eller Åsa. Jag tror att det blev Åsa till slut, hörde inte riktigt är så inne i spelet när jag spelar. 

En härlig dag har det varit iaf.
/ Allmänt /

SnöHärligt med snö. Gustav fastnade i snödrivan så jag fick dra bort honom, stackarn. Jag trodde att han skämtade först o bad honom vänta för jag ville fota först. Men sedan såg jag att han satt fast med benen så jag fick gräva fram honom. 
Här försöker Gustav gräva sig loss. Sedan vi flyttade till villan så har det aldrig varit så här mycket snö.Staketet är 1m cirka härligt.
Lite trädgårdsbilder som badar i snö. Jag är så farscinerad över att det kan komma så här mycket. Känns som när jag var barn igen för då såg det nästan alltid ut så här.

Me like :D
/ Allmänt /

En dag till ända

Tänk vad dagarna går fort jag förstår inte alltid. Jag vaknar på morgonen och vips är det kväll. Vad som händer under tiden har jag inte riktigt koll på.

Öppnade på jobbet idag som gick riktigt fort med avdelningsplanering och egen planering.
Hämtade Gustav, myste i soffan med lite film. Sedan dags att laga middag. Tog en skön kvällspromenad med månen som ledljus när jag gick till en kompis som hade ljusparty. Ett homeparty som jag inte varit påförut och det kändes lite annorlunda. Det fannsväldigt mycket fint och tyvärr var prislappen  väldigt hög. En trevlig kväll var det i alla fall.

Nu är det dags att gå till sängs.