/ Familj /

Äntligen...

Idag ska jag äntligen åka in och klippa mig. Jag ska även passa på att färga och slinga håret. Det känns jätte bra för nu blandas färgerna som går i solblekt och grått på mitt huvud. Hmm jag har inte förlikat mig själv med att jag är gråhårig. Min kära frisör upplyste mig sist om att jag är mindre gråhårig bak än fram vilket jag önskar vore tvärtom. Haha!!
Vem vet jag kanske vågar mig på ett fotografi efteråt.
Nej nu måste jag kila :)
/ Studier /

En bra dag...

Åkte ner tidigt idag till Linköping. Tänkte att det går nog lättare att sitta där och studera än att sitta hemma. Vilket stämde, för i biblioteket finns det ingen tvätt att hänga, det behövs inte dammsugas utan bara studeras. Jag är så tacksam för att jag kuggade uppsatsen och fick skriva om för helt plötsligt har jag det lättare med skrivandet. Självklart kommer saker inte bli som jag tänkt mig men jag förstår att skrivandet är en process som tar tid. Grunden och tänket finns där och det känns inte lika skrämmande som förut.

Så dagen på universitetet har varit bra. Nu väntas hemsysslorna samt lite gymstäd för att sedan plugga lite till.
/ Familj /

Mys och städhelg..

Igår hade jag en underbar förmiddag med min älskade dotter Marcela. Ute var det sensommarvärme och solen sken helt fantastiskt. Vi hade en hel förmiddag tillsamans som vi tillbringade på stan. Vi var och hälsade på Lottis i hennes butik Grönborgsboden, en fantastisk blomsteraffär. Sedan besökte vi Bondens marknad där det inköptes ekologiska grönsaker och ägg, mums. Dagen avslutades med lunch på Kumlinz samt lite shopping till Roger.

Idag har vi höststädat lite på tomten, burit in utemöblerna, slängt lite vissna blommor samt planterat om buxbomen. Få se om dem gillar sina nya platser. En skön och blåsig dag.