/ Familj /

Jedi riddareJedi riddare på besök i vårt hem :).
/ Filosofiska tankar /

Doften smeker ljuvligt i luftenDen underbara doften sprids genom luften och min näsa får njuta någonting fantastiskt. Doften går genom näsan och berör hela min själ. Ron sprider sig i mitt sinne och jag rör mig saktare för att hinna njuta.
Denna fantastiska doft ifrån naturens alla underbara växter är helt enormt att få känna. Doften går igenom allt, även en täppt näsa. Jag känner att jag lever när jag känner doften av syren, hägg mm. Underbar är denna tid.
En ensam styrmorsviol har hittat sin plats ute i solen på gräsmattan. I all sin kraft växer violen och ser stark och ståtlig ut mitt på gräsmattan. Tänk om vi människor skulle kunna se lika ståtliga och kraftfulla ut trots vår ensamhet precis som violen. Vilken kraft det skulle bli när vi växer i oss själva och vilket otroliga möten vi skulle kunna skapa till vår medmänniska.

Violen får bli dagens kraftkälla för mig!!
/ Studier /

Examinationsuppgiften tar form

Äntligen börjar examinationsuppgiften ta form. Känns skönt att veta att jag kan skriva och att fingrarna dansar över tangentbordet samt att hjärnan inte får härdsmälta av all tankeverksamhet :). Böckerna ligger över hela köksbänken men vad gör det när det osar kreativitet kring bänken.

Känner mig riktigt nöjd med dagens studier och än är det inte slut :).Denna bild är dock gammal men bänken ser likadan ut idag :)