/ Allmänt /

O-ringen Boden 2013

 
O-ringen veckan har bjudit på många upplevelser. Veckan startade med Axa-stafetten fär Sörmland kom på en åttonde plats. Vann gjorde Norrland.
 
 
Första etappen från Rödbergsfortet. Målgång för tidigt startande, vi hade sen start så dagen spenderades på TC.
 
 
Även ett bröllop fick vi vara med om.
 
 
Ett besök hos Rogers barndomsvän hann vi med på vilodagen. Peter bjöd på Beer can chicken vilket är en av de godaste rätter jag har ätit.
 
 
Midnattssolen har både varit vacker och lurat oss. Tiden tyck stå stilla samtidigt som den rusar iväg vilket vi fått erfara. Många kvällar har vi upptäckt att klockan har varit mer än vi trott.
 
 
Sista dagen bjöds det på bl a JasGripen uppvisning. Jag är inte alls intresserad av det militära men jag är svag för flygplan. Se dessa kraftpaket göra konster i luften, det tycker jag är coolt.
 
 
Veckan avslutades med den traditionella sjätte etappen vilket innebär att vi firar veckan som har gått. Jag är super nöjd med min vecka. Det är den bästa O-ringen jag gjort med en etapp placering som 19:e och 46:a sammanlagd. Nu ser jag fram emot Skåne 2014.
 
 
 
 
 
 
 
/ Allmänt /

Vår färd genom landet

 
Genom vårt vackra land har vi åkt. Mycket vackert har vi sett. Många timmar i bilen har vi spenderat och summa summarum har det varit underbara dagar. Ibland känns det som att vi klagar på vårt land och glömmer bort hur mycket vackert Sverige har att erbjuda. Jag kommer att bära med mig många vackra minnen av platser som jag sett in i hösten. Sverige är ett fantastiskt land, har så många vackra platser att erbjuda för rekreation till oss människor. 
 
 
Bensträckar pauser är aldrig fel.
 
 
Inlandsbanan följde oss genom vår resa. Nästa gång får vi åka på rälsen med tåg istället för bredvid rälsen.
 
 
Vindelälven är vackert att beskåda genom bilfönstret. Något jag har lärt mig av att färdas bilvägen genom norra Sverige är att planera matstoppen lite bättre. Ju längre norrut vi kom ju längre var det mellan städer och matställen. Det kan nämligen bli lite surt i bilen när det finns två Skalman med mat och sov klocka, främst matklocka ;-).
 
 
 
 
/ Familj /

Mot O-ringen i Boden

Genom vårt vackra land åker vi. Slutdestination är O-ringen i Boden. Mycket vackert har vi sett av Moder Natur. Nu väntar en vecka i norr med massor av tävlande och upplevelser.