/ Familj /

En tur till Tekniska museet

Sista dagen på sportlovet bar det av till Stockholm och Tekniska museet. Härligt att se hur tekniken har gått framåt bland alla våra hushållsapparater. För mig var det en ren nostalgitripp. För Gustav var nog behållningen när vi kom till avdelningen som handlade om datorer och spelutveckling. Undrar varför han var mer intresserad av spel än att se hur tandborsten har utvecklats över tid eller varför inte mikrovågsugnen ;-). Mysigt var det och jag tycker att det är härligt att flanera i vår huvudstad.
/ Allmänt /

Sportlovslediga

Idag har jag semester och jag myser i soffan med frukost och film. En härlig start på denna lediga dag. Sedan bär det av på äventyr mot staden tillsammans med Gustav :-).  En skön dag helt enkelt. 

/ Allmänt /

Glädjeskutt

Jag tar ett glädjeskutt nu när det är klart med att jag ska få delt i ett internationellt forskningsprojekt om inkludering i förskolan. Jag har en dröm och ett mål att i framtiden forska. Nu får jag vara med som deltagare vilket jag upplever är ett steg närmre egen forskning. Det ska bli oerhört spännande att få träffa dessa människor som kommer från hela Europa och där diskussioner kommer att föras gällande inkluderingsbegreppet. Jag får ibland nypa mig i armen för att se om det verkligen är sant :-). Jag har hoppat många glädjeskutt den senaste tiden.