/ Allmänt /

Fotbollskola Sitter just nu och tittar ...

img_6807 (MMS)

Fotbollskola Sitter just nu och tittar på när Gustav spelar fotboll. Hela planen kryllar av spelande barn i olika åldrar och jätte duktiga tränare.

/ Allmänt /

5 dagar kvar....

Nu är det en arbetsvecka kvar sedan dags för semester. Jag riktigt längtar till fredag. Jag älskar att ha semester att vakna upp och undra vad som kommer att hända idag. Det finns förstås en hel del projekt med måleri och altanbyggande men även plats för en massa bad och mys. O-ringen väntar förstås vilket ska bli riktigt kul i och med att vi inte sprang förra året. Så är det ju i Örebro vilket betyder mångahärliga inredningsaffärer också :)
Dags att gå till jobbet?
/ Familj /

Midsommarafton..
Midsommarafton firades med goda vänner och käre bror. Dagen var fylld av bus, barnen lekte hela tiden medans vi vuxna njöt av det underbara vädret samt den goda silllunchen och jordgubbstårtan till kaffet.
Sedan var det dags att ge sig iväg till Stigtomta fotbollsplan där det traditionella midsommardansen ägde rum. Här dansades det runt midsommarstången dock ej av Gustav, sparkades fotboll, togs lotter, sköt innebandy och reds på ponnyhäst. Ja det innehöll allt som det brukar, nytt för iår var att solen sken och det var riktigt varmt ute :).


Efter att ha njutit av firandet och sedan njutit i solen av ett glas rosé så var det dags för grillning. Det serverades köttspett, räkspett och fiskspett till en god bönavocado sallad. Riktigt smaskens!! Som sig bör på midsommaraftonen avslutades middagen med jordgubbar och glass.

Jag passade på att ta några kort på mina favoritbuskar nämligen pioonen. Jag tycker att de är så vackra.


Kvällen avslutades med att vi fick besök av självaste Spiderman, tänk att han hade kommit ända från New York.
Det var en underbar och rolig dag/kväll fylld av skratt och bus.