/ Allmänt / Familj /

Min underbara dotter

 
Jag är så oerhört stolt över min fantastiska dotter Marcela. Det är så fantastiskt att få följa sina barn på deras resor genom livet. När de är små undrar vi hur deras liv ska bli när de är äldre. Mitt hjärta svämmar över av kärlek till Marcela och att se hur hon idag lever och växer i sig själv. 
 
 
Vi fick njuta av en lunch tillsammans när jag var i Stockholm.  Jag är så stolt att se hur Marcela äntligen börjar finna ro i sig själv. Där hon vågar lita på sin intuition och se vilken väg som är meningen att hon ska vandra. Nu bor hon i Stockholm och arbetar på Scandinavian foto. Jag är glad att hon får möjlighet att jobba med det hon gillar nämligen att fota. Att hon får möjlighet att utveckla sitt fotograferande samt att knyta kontakter i en tuff branch. 
 
Jag är så stolt över dig min älskade dotter MArcela <3
 
/ Allmänt / Familj / Orientering / Tävlingar /

Årets klubbresa

 
Årets klubbresa gick till Borlänge denna gång. Det var även premiärturen med husvagnen. Vi bodde på Mellstacamping som låg bredvid Dalälven. Vi bjöds på magisk utsikt.
 
 
Lyckan var fullständig att när vi äntligen var på plats kunna krypa upp i hörnet och kolla lite på youtube.
 
 
De två första dagarna gick i Säter med en sprinttävling och en medeldistanstävling. Samtidigt gick även Swedish league vilket innebar att vi fick njuta av världselitens snabbhet och skicklighet. Det är väldigt långt kvar innan jag ser lika graciös ut när jag far fram i skogarna ;-). Fredags kvällen avslutades med den obligatoriska femkampen där barn och vuxna blandades. 
 
 
Tredje dagen bjöd på strålande sol och klarblå himmel. Jag kunde ana lite vårvärme då det inte blåste lika mycket som de tidigare dagarna. Vi tävlade i Bjursås, som verkligen levde upp till mina föreställningar om Dalarna. Små pittoreska hus och gudomlig utsikt. Jag önskade dock att orienteringen hade varit lika underbar som allt runt omkring. Jag tog mig runt i alla fall. 
Idag hoppade vi över tävlingen då vädret bjöd på snöblandat regn och 2-3 grader varmt samt långt mellan våra starttider. Vi valde att åka hem istället vilket var riktigt skönt om jag ska vara helt ärlig. Det är inga problem med att springa i regn men då får det gärna vara varmare ute när det är dags för att duscha.
 
Nu ser vi fram emot nästa resa som bär av till Skara sommarland och Sommarlandssprintern.
 
 
/ Allmänt / Familj / Orientering / Tävlingar /

10-mila, Ungdomskavle

 
I lördags var det premiär för Gustav att springa ungdomsstafetten på 10-mila. En spänd Gustav åkte upp till Skeppstuna. Vi börjar märka ett mönster kring hans humör när han är nervös vilket visade sig även idag. Lite mer irriterad och kort i tonen, här gller det att bearbeta sitt eget tålaod ;-).
 
 
Det gick bra för Gustav. Spänningen släppte när han väl kom iväg. Han sprang andra sträckan tillsammans med Hugo. Hugo var före honom i mål och skickade iväg tredje löparen. Gustav kom in och var rätt så nöjd med sitt lopp. Han önskade bara att han hade sprungit fortare och fått en bättre tid. Det Gustav glömde var att hans sträcka var en kilometer längre än vad den brukar vara. Vi påminde honom om det, jag vet inte riktigt hur det landade.
 
Vi stannade kvar och såg på damernas start samt första växling. Det är alltid lika spännande med 10-mila. Herrarnas tävling följdes över webben och gick hela natten. Vilket innebar att jag vaknade med jämna mellanrum och hörde hur det gick i tävlingen.
 
Men är det tävling så är det och då får man ordna så att man hänger med oavsett var man befinner sig.