/ Allmänt /

Det nyckfulla aprilvädret

Jag tycker att väder är ett spännande fenomen. Idag tog jag en lunchpromenad. Kom ut och var tvungen att dra igen jackan för att jag frös. Det var lite mulet och blåste riktigt kallt, tyckte jag i alla fall. Ett par timmar senare när jag går ut igen med lika mycket kläder på mig som på lunchen, fick jag en värmechock. Nu sken solen och temperaturen visade på 16 grader. Det är detta som gör vädret så spännande :-).  Trots kyla och blåst var det skönt med en lunchpromenad. Det ger mig chansen att städa hjärnan och fylla på med ny energi. 


/ Familj /

Myskväll med fina tjejer

En härlig myskväll blev det med Johanna och Annelie samt Johannas underbara son Vidar. Jag känner mig ordentligt påfylld med positiv energi efter mycket prat och skratt. Även min kreativa sida har fyllts på då Vidar ville att jag skulle rita både bilar, lastbilar och traktorer med skopor på. Känns skönt att han inte är så petig med hur traktorer, bilar och lastbilar ska se ut ;-)
/ Allmänt / Familj /

Pärlan är hemma igen...

 
Nu står pärlan på uppfarten och vi är redo för nya äventyr tillsammans. Hela familjen längtar efter att packa pärlan och ge oss iväg, ut på äventyr och upplevelser :-)