/ Allmänt / Familj / Orientering /

Härlig kombo

 
En härlig kombo var det med att först springa orientering för att sedan kasta sig i sjön. Jag som är en badkruka får verkligen erkänna att det var skönt och varmt i vattnet.
Gustav och hans kompis var i hela tiden efter träningen. De hade knappt tid att äta lite. Det var så härligt att se hur Gustav älskar att bada, hoppa från bryggan ut på det djupa för att sedan simma tillbaka. För två år sedan var han super sur för att han inte fick bada med sina kusiner men då kunde han inte simma som han kan idag. Men nu så, nu kan han simma och hoppa precis hur han vill :-). 
Det är härligt när livet erbjuder nytta med nöje ;-)
 
/ Allmänt / Familj /

Äntligen en lösning

Äntligen ser jag en lösning på ett problem som skapar stress i vår familj. Idag styr vi kosan mot Hallstahammar för att titta och förhoppningsvis köra hem i en ny bil. Vi behöver en till bil för att vår logistik ska fungera så smidigt som möjligt nu när jag också pendlar. I vår familj behöver vi lösa det logistiska för att inte skapa en massa stress utan istället skapar vi frihet. Så nu håller jag tummarna att en till bil står på vår garageuppfart och att när jag åker imorgon till jobbet så får jag njuta av AC :-).
/ Allmänt / Familj /

Mannen i mitt liv.

 
Mannen i mitt liv som ger mig så mycket. Kärleksfull går han där vid min sida...håller mig när det svajjar...vi skrattar och gråter ihop...fylld med så mycket klokhet, godhet och kärlek fyller han på mina behållare och vice versa....jag är så oerhört tacksam över att få dela livet med denna man!!
 Jag älskar dig Roger <3