/ Allmänt / Familj / Filosofiska tankar /

På väg....

 
På väg genom livet jag far. Just nu har jag lust att trycka på pausknappen och stoppa födelsedagar. Jag fyller om ett par dagar och det är med stor vånda som jag känner att jag blir äldre. Jag har inte tid att bli gammal, jag vill vara här och nu i mitt liv. Det känns som att det jag vill göra och som kommer att hända inte hänger ihop med min ålder. Jag har så mycket jag vill hinna med, uträtta och utforska och jag känner att jag började försent. Åren springer iväg snabbare än mig själv just nu. Det är som att tanka bilen där man ser hur kronorna rasslar iväg medan litrarna sakta fylls på. På samma sätt upplever jag livet just nu. Åren flyger iväg medans görande och upplevelserna sakta rullar på. Ja, i år har jag verkligen ångest för min födelsedag och att bli äldre. Och jag vet att det inte är något jag kan påverka. 
/ Allmänt / Träning /

20 års jubileum

 
CMS firade 20 års jubileum igår vilket var jätte trevligt. CMS är favoritgymmet med helt underbara ledare och där är alla välkomna. Energierna på gymmet är helt fantastiska och alla åldrar, människor får plats. Jag var från början jätte skeptisk till gymmet pga av ett gammalt kvarlegat rykte om hur det var för länge sedan. Det är då jag än en gång får det bekräftat att inte tro på rykten utan pröva och se om det är någonting för mig och avgör därefter om detta är något som passar mig.
 
CMS passar mig som handen i handsken. Passen är blandade med både kondition och styrka och en halvtimme av sin tid kan man ta på träning. Det är också fantastiskt att se den mångfald av människor som är med ung, gammal, smal, tjock, svensk, invandrare - alla får plats och alla är välkomna. Det är en öppen atmosfär och alla som är där är värdefulla. Därför passar CMS mig!!
/ Allmänt / Familj / Studier /

Ännu en vecka till ända

 
En vecka är till ända och nu väntar en helg med härliga aktiviteter. Som vanligt har veckan gått i ett rasande tempo, knappt så att jag hinner med. En ny kurs har inletts på universitetet och det är den sista vilket känns skönt, nervöst och sorgligt. En fråga som snabbt dyker upp är "Vad ska jag göra sedan?" " Får jag något arbete som specialpedagog?" Denna termin rår jag mig själv och min tid och mitt mål är att vara klar så att jag kan gå upp i juni och lämna ett resultat då, en upptryckt uppsats på avancerad nivå. Detta ger mig fjärilar i magen samt även en känsla av nu j....ar nu ska jag fixa detta. Det är detta jag har längtat efter :-).
 
På arbetet händer det en massa spännande saker som vanligt och på måndag har vi studiedag som jag verkligen ser fram emot. Se hur vi tar ett avstamp in i en ny termin med nya utmaningar.
 
Nu njuter jag av fredagen med en avslappnad sambo och spänd son, Gustav och Roger ska på grabbresa med bror och kusiner imorgon till Stockholm och Armémuseét. Själv ska jag få umgås med Ylva hela dagen vilket jag ser fram emot. Vi ska få ha en "Tantdag", som Gustav sa, tillsammans. Det ska bli så underbart.